Afspraak maken U kunt alleen een controleafspraak online plannen, voor alle andere afspraken graag telefonisch contact: 077-3544422 of via email, blerick@botmantandartsen.nl.

Heeft u pijn, protheseproblemen, vulling eruit, een kroon los of een stuk van een tand? Dan kunt u alleen telefonisch een afspraak plannen. Een online controleafspraak is dan niet mogelijk.

Uw eerste bezoek

Nieuwe patiënten zijn altijd welkom in onze praktijken in Blerick en Venlo-Zuid. Meestal kunt u binnen twee werkdagen bij ons terecht voor een eerste afspraak.

Wanneer u bij ons patiënt wordt, merkt u dat we wellicht een aantal zaken anders aanpakken dan u gewend bent.

Kennismaken

Tijdens uw eerste afspraak willen we graag uitgebreid kennis met u maken. Persoonlijk, maar vooral op tandheelkundig gebied. Daarom reserveren we meer tijd voor deze eerste afspraak. We vernemen graag uw persoonlijke, tandheelkundige wensen en eventuele klachten. Ook bespreken we uw algemene gezondheid, door samen een vragenlijst in te vullen. We doen een uitgebreid mondonderzoek en indien nodig maken we  röntgenfoto’s en bekijken we de foto’s en gegevens van uw vorige tandarts. Onze bevindingen en advies worden uitgebreid met u besproken.

Persoonlijk behandelplan voor uw gebit

Op basis van uw gebitssituatie, uw wensen en mogelijkheden, stellen we een persoonlijk behandelplan op, voor de korte en/of langere termijn. Is uw gebit prima in orde, dan doen we er vooral alles aan om dit zo te houden. Denken we dat de gezondheid van uw gebit beter kan, dan adviseren we u welke behandelingen nodig zouden zijn om dit te realiseren. Indien gewenst, kunnen we u adviseren over de verzekering die het beste bij u past.

Wat neemt u mee?

Om goede zorg te kunnen leveren, vragen we u om bij het eerste bezoek de volgende zaken mee te nemen.

Acute klachten

Heeft u acute klachten, dan verhelpen we deze natuurlijk direct. Daarna maken we een nieuwe afspraak voor de kennismaking, het mondonderzoek en het opstellen van uw persoonlijke behandelplan.

Kom graag langs bij een van onze tandartsen in Venlo of Blerick

De spoedgevallendienst van Botman Tandartsen Venlo Blerick is uitsluitend bereikbaar voor acute pijnklachten, nabloedingen en ongevallen.

Wij staan voor u klaar

Contactinformatie

Blerick

Blerick@botmantandartsen.nlVan Boerlostraat 65923 AL Blerick

Venlo

Venlo@botmantandartsen.nlEmmastraat 1245912CT Venlo

Telefoon

077-35 44 422