Afspraak maken U kunt alleen een controleafspraak online plannen, voor alle andere afspraken graag telefonisch contact: 077-3544422 of via email, blerick@botmantandartsen.nl.

Heeft u pijn, protheseproblemen, vulling eruit, een kroon los of een stuk van een tand? Dan kunt u alleen telefonisch een afspraak plannen. Een online controleafspraak is dan niet mogelijk.

Klachten

Botman Tandartsen streeft naar een optimale dienstverlening. Maar tandheelkunde is en blijft mensenwerk. Heeft u een klacht of verbetertips? Vertel het ons!

We streven naar een continue verbetering van onze dienstverlening. Daarom gaan we graag met u in gesprek. Immers, als we wéten wat er aan de hand is, kunnen we ook zorgen voor een passende oplossing. Mogelijk is er sprake van een misverstand. Het is in ieder geval ons streven om uw klacht in goede harmonie op te lossen.

Neemt u contact met ons op via ons telefoonnummer of stuur een email naar info@botmantandartsen.nl  wij zullen dan zo snel mogelijk met u een afspraak maken.

Mochten we er samen toch niet uit komen, dan kunt u terecht bij de KNMT-klachtenregeling waarbij wij zijn aangesloten.

Ook kunt u telefonisch informatie inwinnen bij het Tandheelkundig Informatie Punt (TIP), telefoonnummer 0900-2025012.  Het TIP is opgericht door de KNMT.