Afspraak maken U kunt alleen een controleafspraak online plannen, voor alle andere afspraken graag telefonisch contact: 077-3544422 of via email, blerick@botmantandartsen.nl.

Heeft u pijn, protheseproblemen, vulling eruit, een kroon los of een stuk van een tand? Dan kunt u alleen telefonisch een afspraak plannen. Een online controleafspraak is dan niet mogelijk.

Wij vinden het belangrijk dat u de juiste informatie en begeleiding krijgt om mond- en gebitsproblemen te voorkomen. Daarom zetten wij sterk in op preventie. Samen met een gespecialiseerd team van mondhygiënisten en paropreventie-assistentes, zorgen wij voor uw optimale mondhygiëne. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen. Al op hele jonge leeftijd laten we kinderen wennen aan deze preventieve zorg. Door middel van poetsles en, oefenen en extra ondersteuning waar nodig, leren we ze spelenderwijs hoe ze hun mond gezond houden.

Angst voor de tandarts? Al onze medewerkers zijn daarvoor getraind. Vermeld het gerust bij uw controle afspraak of EERSTE BEZOEK. Dan houden we hier extra rekening mee.

De basis is een gezond gebit, maar tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden voor een prachtig stralende lach. BLEKEN, witte vullingen, porseleinen schildjes (facings), porseleinen KRONEN, beugels, bruggen, implantaten. Bij Botman Tandartsen vindt u al deze specialismen onder één dak. Ook zorgen we voor functionele oplossingen zoals implantaten (tandwortelvervanging) met constructies met kronen of een ‘klikgebit’.

Onderstaand vindt u meer informatie over de mogelijkheden. Neem gerust CONTACT op voor een persoonlijk behandelplan.