Werken bij Botman Tandartsen

Kom jij ons team versterken?

Vacatures:

Om ons team uit te breiden zijn wij per direct op zoek naar nieuwe collega’s!

Wil je graag werken in een groot, gezellig team, in een moderne praktijk met de laatste innovaties, en wel 20 collega’s! Is één van onderstaande functies jou op het lijf geschreven? Twijfel dan niet en vertel het ons. Stuur je mail met CV naar l.jongen@botmantandartsen.nl

In ons team van tandartsen, mondhygiënistes, paro-preventieassistentes, front- en backoffice en tandartsassistentes hebben wij ruimte voor:

Tandarts ZZP
Ben jij de nieuwe tandarts om ons team te versterken voor 16-32 uur? We maken heel graag kennis met je om alles te laten zien en uit te leggen wat we doen! Neem gerust contact met ons op via l.jongen@botmantandartsen.nl.

Tandartsassistente 16-38 uur
Je verricht alle voorkomende assistente-werkzaamheden. Het is afwisselend werk! Daar valt ook implantologie, parochirurgie, MRA, Invisalign en Facings onder. Je werkt samen al team maar ook zelfstandig. Tandartsassistente zijn bij Botman Tandartsen is een uitdagende baan, met ruimte genoeg om je verder te ontwikkelen.

Mondhygiëniste 16-32 uur
Ons preventieteam heeft plaats voor een enthousiaste collega! Voor 16-32 uur zoeken we een Mondhygiëniste. De werkzaamheden variëren van paro, assisteren bij parochirurgie, kindertandheelkunde en preventie. Je werkt in een leuk team, met een uiteenlopende patiëntenpopulatie. De leeftijd van onze patiënten varieert van 2-92 jaar.

Ben je al enthousiast geworden of wil je meer weten? Stel je vraag of stuur meteen je CV naar l.jongen@botmantandartsen.nl

Botman Tandartsen is een moderne groepspraktijk. We combineren een persoonlijke en gemoedelijke sfeer met jarenlange kennis en ervaring en de modernste technieken op het gebied van tandheelkunde. Botman tandartsen uitgegroeid tot twee modern vormgegeven praktijken, waar een compleet team van professionals uw helpt met alle mogelijke vragen op het gebied van tandheelkunde. Van reguliere controle tot mondhygiëne en van implantologie tot orthodontie. Hierdoor zijn we een praktijk die met u meegroeit. U kunt vertrouwen op onze persoonlijke en professionele zorg.

Onze praktijk

Wij staan voor u klaar

Contactinformatie

Blerick

Blerick@botmantandartsen.nlVan Boerlostraat 65923 AL Blerick

Venlo

Venlo@botmantandartsen.nlEmmastraat 1245912CT Venlo

Telefoon

077-35 44 422