Afspraak maken U kunt alleen een controleafspraak online plannen, voor alle andere afspraken graag telefonisch contact: 077-3544422 of via email, blerick@botmantandartsen.nl.

Heeft u pijn, protheseproblemen, vulling eruit, een kroon los of een stuk van een tand? Dan kunt u alleen telefonisch een afspraak plannen. Een online controleafspraak is dan niet mogelijk.
Welkom bij Botman Tandartsen

Een gebit is een bijzonder waardevol bezit.

Reden genoeg om er extra goed voor te zorgen. Ons team helpt u om uw gebit gezond en mooi te maken en te houden. Dit doen we vanuit onze moderne praktijken in Venlo-Zuid en Blerick.

Nu verruimde openingstijden:
Venlo op maandag tot 20.00 uur en op dinsdag vanaf 7.45 uur
Blerick op maandag en dinsdag tot 20.00 uur

Botman Tandartsen is een moderne groepspraktijk. We combineren een persoonlijke en gemoedelijke sfeer met jarenlange kennis en ervaring en de modernste technieken op het gebied van tandheelkunde. Botman tandartsen uitgegroeid tot twee modern vormgegeven praktijken, waar een compleet team van professionals u helpt met alle mogelijke vragen op het gebied van tandheelkunde. Van reguliere controle tot mondhygiëne en van implantologie tot orthodontie. Hierdoor zijn we een praktijk die met u meegroeit. U kunt vertrouwen op onze persoonlijke en professionele zorg.

Onze visie

Bij Botman Tandartsen Venlo werken we altijd vanuit een persoonlijk, speciaal voor uw gebit opgesteld behandelplan. Meestal is het doel van dit plan om uw gebit uw hele leven lang gezond en mooi te houden.

Zo’n plan stellen we samen met u op. Uw gebit is een waardevol bezit, en u legt de zorg daarvoor immers mede in onze handen. We starten pas met een behandeling nadat we de huidige gebitssituatie, uw persoonlijke wensen en een stappenplan met u hebben opgesteld en besproken.

Bij een behandeling boven de €150,- ontvangt u vooraf een begroting. U weet dan precies waar u aan toe bent. Indien gewenst kunnen we zelfs meekijken wat wel en niet wordt vergoed door uw verzekering. Mochten er financiële belemmeringen zijn, dan kunnen we in overleg ervoor kiezen om de behandeling stapsgewijs uit te voeren, zodat u uiteindelijk tevreden kunt zijn met een goede oplossing voor uw gebit. Daarnaast werken wij samen met Infomedics en is via hen de mogelijkheid aanwezig een betalingsregeling af te sluiten. We maken zo samen met u een behandelplan dat past bij uw financiële mogelijkheden.

Onze praktijk

Wij staan voor u klaar

Contactinformatie

Blerick

Blerick@botmantandartsen.nlVan Boerlostraat 65923 AL Blerick

Venlo

Venlo@botmantandartsen.nlEmmastraat 1245912CT Venlo

Telefoon

077-35 44 422