Gratis

Gratis Virtueel Consult

Start hier uw GRATIS online consult bij Botman Tandartsen
Vul het digitale formulier in, upload je foto’s en ontvang een professioneel advies van onze tandartsen. (niet voor spoedgevallen)

 

Hoe werkt het?
  1. Klik hierboven op de button om naar de website te gaan voor een vrijblijvend gratis virtueel consult. Je komt dan op de Engelstalige website Orthodontic Screening. Deze website is voor al je vragen over bijvoorbeeld orthodontie (beugels/Invisalign), implantaten, facings, bleken, snurkbeugels etc.
  2. Als eerste hebben wij een aantal gegevens van jou nodig en moet je akkoord gaan met de algemene voorwaarden. Nadat je dit hebt gedaan maak je een account aan met je e-mailadres en een door jouw gekozen wachtwoord. Deze gegevens heb je ook weer nodig om in te loggen om ons advies later te kunnen lezen.
  3. De volgende stap is het uploaden van jouw gebitsfoto’s. Volg hierbij de instructies.
  4. Bij de laatste stap van het virtueel consult stel je je vraag en klik je op ‘Submit’ om jouw aanvraag te versturen.
  5. Nadat je alle gegevens en foto’s ingediend, zie je een bevestiging en zullen wij je foto’s en je aanvraag bespreken in ons team. Wij streven er naar om binnen 72 uur jouw virtueel consult te behandelen.
Gratis online consult!

Nee, het gratis virtueel consult is voor alle tandheelkundige vragen. Denk hierbij aan vragen over (composieten of porseleinen) facings, bleken en of implantaten. Voor al je vragen kun je vrijblijvend een gratis virtueel consult aanvragen.

Je hoeft niet ingeschreven te staan bij onze praktijk. Het online virtueel consult is voor iedereen toegankelijk en kan door iedereen gratis worden aangevraagd. Aan de hand van je vraag en de foto’s bekijken we alle mogelijke opties. Het kan zijn dat we toch meer informatie nodig hebben om een goed advies te kunnen geven, dit zullen we dan aangeven en hiervoor kun je dan een afspraak maken in de praktijk. De kosten voor het consult en röntgenfoto’s in de praktijk worden in rekening gebracht en vallen onder de aanvullende tandartsverzekering.

Het virtueel consult is geheel gratis! Aan de hand van de informatie zullen we je zo goed mogelijk advies geven.

We doen ons best om elke aanvraag binnen 72 uur te beantwoorden.

Wil jij een gratis virtual check doen?

Wij staan voor u klaar

Contactinformatie

Blerick

Blerick@botmantandartsen.nlVan Boerlostraat 65923 AL Blerick

Venlo

Venlo@botmantandartsen.nlEmmastraat 1245912CT Venlo

Telefoon

077-35 44 422